Hummusy i pasty

Znak JednymSłowem

  • Rok wydania: 2017
  • Format: 16.5 x 23.5 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
39,60 PLN
Nasza cena
30,11 PLN
Oszczędzasz 24%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

To nieprawda, że hummus to tylko ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, może rozgrzewać podniebienie intensywnym aromatem grillowanej papryki lub rozpieszczać słodyczą syropu klonowego i rodzynek. Kto nie chciałby schrupać kanapki z pastą z mięsistego bobu z aromatyczną miętą albo zjeść pachnącego chlebka pita z intensywnie czekoladową pastą z czarnej fasoli?

Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby kusiła orzechowym smakiem, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna. Konrad Budzyk, dietetyk, weganin i bloger, sprawi, że zdrowe warzywa i owoce pojawią się na twoim stole w nowej, zaskakującej postaci.

Autorem książki jest Konrad Budzyk, dietetyk, weganin i bloger. Od kilku lat gotuje i dzieli się swoimi przepisami na blogu blendman.pl


Szczegóły

Tytuł: Hummusy i pasty
Autor: Konrad Budzyk
Wydawnictwo: Znak JednymSłowem
ISBN: 9788324046348
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 204
Format: 16.5 x 23.5 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.554 kg

Recenzje