Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Multico

  • Rok wydania: 2018
  • Format: 13.0x19.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
25,00 PLN
Nasza cena
16,66 PLN
Oszczędzasz 34%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.

Szczegóły

Tytuł: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Autor: Binder Egon
Wydawnictwo: Multico
Seria: ZRÓB TO SAM
Kod paskowy: 9788370734411
ISBN: 8370734413
Tytuł oryginału: RAUCHERN FLEISCH, WURST, FISCH
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Grabowski Adam
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 120
Format: 13.0x19.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.16 kg

Recenzje