Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.
Szczegóły
Tytuł: Wędzenie mięsa, kiełbas i rybAutor: Egon Binder
Wydawnictwo: Multico
Seria: Zrób to sam
Kod paskowy: 9788370734411
ISBN: 8370734413
Tytuł oryginału: RAUCHERN FLEISCH, WURST, FISCH
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Grabowski Adam
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 120
Format: 13.0x19.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.16 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kuchnia Słowian, czyli o poszukiwaniu dawnych smaków
Nasza Księgarnia
ZIOŁA Nowa encyklopedia
Jedność
Wędliny domowe
Słowne (dawniej Burda Książki)
Magia polskich ziół
Znak Koncept
Wszystko za życie
Czarne
Leśna kuchnia
Pascal
Atlas grzybów
Olesiejuk