Kolejny tom serii "Moje Kresy" opisuje tradycje, zwyczaje i przepisy kulinarne często zapomniane. Receptury, których rodzicielstwo przypisują sobie narody z innych części Europy, zamieszczone w tej książce po to, byśmy nie zapominali o naszych kuchennych tradycjach.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia polskich KresówAutor: Ryszard Jan Czarnowski
Wydawnictwo: Rytm
ISBN: 9788373998469
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 312
Oprawa: twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Retro kuchnia
Nasza Księgarnia
Kultury smaków
Przepisy z całego świata
Przepisy z całego świata
Sonia Draga
Wędliny domowe
Słowne (dawniej Burda Książki)
Kuchnia królów
Wydawnictwo Astra
Stambuł do zjedzenia
Buchmann