Pieczone, smażone, duszone, marynowane ryby i owoce morza zdecydowanie zbyt rzadko goszczą na naszych stołach. Warto to zmienić odpowiednio przyrządzone są nie tylko bardzo smaczne, ale i niezwykle zdrowe.
Prezentujemy przepisy na znakomite dania z łososia, pstrąga, dorady, krewetek, makreli i ze śledzi, a także wielu innych ryb i owoców morza. Ponadto radzimy, na co zwracać uwagę w sklepie, by ryby były naprawdę świeże, jak je przechowywać oraz prawidłowo oczyszczać.
Prezentujemy przepisy na znakomite dania z łososia, pstrąga, dorady, krewetek, makreli i ze śledzi, a także wielu innych ryb i owoców morza. Ponadto radzimy, na co zwracać uwagę w sklepie, by ryby były naprawdę świeże, jak je przechowywać oraz prawidłowo oczyszczać.
Producent:
Dressler Dublin sp. z o.o
ul. Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki (PL)
tel: +48 22 733 50 00
email: wydawnictwo@dressler.com.pl
Szczegóły
Tytuł: Ryby. Smak ZdrowiaAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327473592
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 190
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Polska kuchnia regionalna
Multico
Moja kuchnia polska
Fenix
Ewa Wachowicz Ciasta
Promiss
Domowe wypieki
Helion
Bufet na imprezę. 100 przepisów
Olesiejuk
Kuchnia na każdą okazję
Delta W-Z
Słodko, zdrowo, świątecznie
Zwierciadło
Ewa Wachowicz Obiady
Promiss
Szkoła gotowania Marka Łebkowskiego
Publicat