Basia Chronowska-Cholewa wierzy w to, że w dzisiejszych czasach można jeść zdrowo, a nawet na szarych balkonach w prosty sposób da się wyhodować miętę, pomidory czy papryczki chili. Dzieli się doświadczeniem, podaje sprawdzone i proste sposoby na rozpoczęcie przygody z balkonowym ogrodnictwem i udowadnia, że może stać się ono pasją, która zmieni Twoje życie. To sposób, by nawiązać sąsiedzkie przyjaźnie, pokazać dzieciom, skąd biorą się owoce i warzywa, oraz uzyskać dostęp do pysznych, mało popularnych odmian roślin jadalnych. Przejmij kontrolę nad tym, co jesz! Przekonaj się, że bez względu na to, gdzie i jak mieszkasz, jaką powierzchnię ma Twój balkon i ile na nim słońca, możesz wyhodować własne zdrowe rośliny. Skorzystaj z podpowiedzi autorki i dowiedz się, co wybrać na początek.
Basia Chronowska-Cholewa – ogrodniczka z zamiłowania i mama małego Dawidka. Od ponad pięciu lat zaraża swoją pasją na blogu Słoneczny Balkon. Jest pewna, że uprawa roślin jadalnych może zmienić życie na lepsze.
Basia Chronowska-Cholewa – ogrodniczka z zamiłowania i mama małego Dawidka. Od ponad pięciu lat zaraża swoją pasją na blogu Słoneczny Balkon. Jest pewna, że uprawa roślin jadalnych może zmienić życie na lepsze.
Szczegóły
Tytuł: Wyhoduj i zjedzAutor: Barbara Chronowska-Cholewa
Wydawnictwo: Znak
ISBN: 9788324053575
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 256
Oprawa: Oprawa miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Rachunkowość Podstawowe zagadnienia
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Biało-czarna
Wielka Litera
Wegan nerd.
Moja kuchnia roślinna
Moja kuchnia roślinna
Nasza Księgarnia
Zielona seria. Tylko białko roślinne
Buchmann
Słodka Wegan Nerd Moje roślinne desery
Nasza Księgarnia
Wesołe przypadki kociej gromadki
Zielona Sowa
Smakoterapia 3. Spiżarnia
Edipresse Polska
150 dań do pudełka
Domowa dieta na każdą porę roku
Domowa dieta na każdą porę roku
Ringier Axel Springer Polska