Burger to prawdziwy celebryta wśród fastfoodowych dań. Nic w tym dziwnego, gdyż jest naprawdę pyszny, jeśli został dobrze przyrządzony. Burgery robi się z różnych gatunków mięsa, a nawet można z niego zrezygnować i przygotować kotlety w wersji wege - z ciecierzycy czy fasoli. Znajdziesz tu mnóstwo pomysłów na burgery - od amerykańskich klasyków z wołowiny, przez wariacje drobiowe, po propozycje z rybą i opcje dla wegetarian. Książkę uzupełniają przepisy na smakowite sosy, m.in. keczup, musztardę i guacamole, które są niezbędnym składnikiem burgerów.
Szczegóły
Tytuł: Burgery. Domowy fast foodAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788328056053
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 160
Format: 16.0x23.5cm
Oprawa: miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.486 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
PLACKI TW
Buchmann
Ryby. Smak Zdrowia
Olesiejuk
Risotto i kaszotto
Olimp Media
Królestwo zup
Harde
Zdrowe zupy
Wydawnictwo M
Opowiadania wybrane
Officyna