Kuchnia PRL-u w Chicago
Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony

Graf_ika

  • Rok wydania: 2019
  • Format: 14.4x23.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
56,00 PLN
Nasza cena
46,06 PLN
Oszczędzasz 18%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 41,71 zł



Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.

Szczegóły

Tytuł: Kuchnia PRL-u w Chicago
Podtytuł: Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
Autor: Czesław Chodkowski
Wydawnictwo: Graf_ika
ISBN: 9788365239082
Język oryginału: polski
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 312
Format: 14.4x23.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.505 kg

Recenzje