Kuchnia PRL-u w Chicago
Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
Graf_ika
Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia PRL-u w ChicagoPodtytuł: Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
Autor: Czesław Chodkowski
Wydawnictwo: Graf_ika
ISBN: 9788365239082
Język oryginału: polski
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 312
Format: 14.4x23.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.505 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Nowe oblicze Greya
Sonia Draga
C. k. Kuchnia
Wysoki Zamek
Niedźwiedź i słowik
Muza
Wszystkie kwiaty Alice Hart
Marginesy
Dziewczyna z wieży
Muza
Kruche życie.
Historie życia i śmierci prosto z sali operacyjnej
Historie życia i śmierci prosto z sali operacyjnej
SQN - Sine Qua Non
Długopis Capsule Silver
Milan
Apetyt na miłość
Zielona Sowa