Przywiązujesz wagę do tego, co jesz i czym karmisz bliskich? Niejednokrotnie zastanawiałeś się, jak unikać niepożądanych czy wręcz szkodliwych substancji w artykułach spożywczych dostępnych na rynku?
Z naszej książki dowiesz się m.in., dlaczego cukier to najpowszechniejszy narkotyk, jakie konserwanty występują w jedzeniu czy gdzie szukać warzyw i owoców bez herbicydów oraz mięsa bez sterydów. Po lekturze tego poradnika bez trudu będziesz wybierał zdrowe, pozbawione chemii produkty i gotował domowe posiłki w zgodzie z naturą.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia bez chemii W zgodzie z naturąPodtytuł: (bez konserwantów, bez herbicydów, bez sterydów)
Autor: Patrycja Mazur, Joanna Tomczewska
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377072578
Liczba tomów: 1
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 144
Format: 16.5x22.0cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.365 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Słodko, zdrowo, świątecznie
Zwierciadło
Burgery. Domowy fast food
Buchmann
Superfit. Przepisy na zdrowie
Olesiejuk
Superfood na wynos
Olimp Media
Jedz zielone
Wydawnictwo M
150 dań do pudełka
Domowa dieta na każdą porę roku
Domowa dieta na każdą porę roku
Ringier Axel Springer Polska