Białko ukryte w roślinach ma odżywczą moc. Polecamy roślinne źródła białka, po które warto sięgać codziennie. To amarantus, pestki dyni, ziarna słonecznika, soczewica, fasola, kasze oraz orzechy. Dodaj masło orzechowe do owsianki, komosę przyrządź z pieczonymi warzywami, a kaszę gryczaną podaj ze szpinakiem. Ugotuj zupę z soczewicy lub fasoli. Z orzechów, sezamu i pestek słonecznika zrób energetyczne batoniki granola, migdały przeznacz na pyszne mleczko roślinne. Przepisów jest mnóstwo ? skorzystaj z nich i skomponuj zdrowe i pyszne posiłki roślinne.
Szczegóły
Tytuł: Tylko białko roślinneWydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377072592
Tytuł tomu: 1
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 160
Format: 19.0x23.4cm
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Pokrzywa przywraca zdrowie
Aromat Słowa
Bajki które uczą jak żyć wśród innych
Finebooks
Naturalne kuracje w przeziębieniu i grypie
Aromat Słowa