Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.07 / HGT.02. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe

WSiP

  • Rok wydania: 2019
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
86,10 PLN
Nasza cena
78,26 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 52,92 zł



Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów oraz zasady obowiązujące kucharza w pracy.

Na początku każdego rozdziału uczeń znajdzie zestaw ważnych pojęć wprowadzający do tematu. Prócz części repetytoryjnej publikacja zawiera arkusz egzaminacyjny z egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.07, 4 testy po 40 pytań z odpowiedziami oraz 4 zadania praktyczne z kluczem oceniania.

To niezwykle cenna pomoc w przygotowaniu do egzaminu, dostosowana językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy.

Szczegóły

Tytuł: Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.07 / HGT.02. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
Autor: Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302182242
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Repetytorium
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 344
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.51 kg

Recenzje