Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2

Format-AB

  • Rok wydania: 2019
  • Format: 17x24 cm
  • Oprawa: broszurowa
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
60,00 PLN
Nasza cena
54,58 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 39,11 zł



"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szkolnictwa branżowego.

Niniejszy podręcznik uwzględnia efekty kształcenia i kryteria ich weryfikacji dla kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie:
  • HGT.03.1. Bezpieczeństwo i higiena pracy
  • HGT.03.2. Podstawy hotelarstwa
  • HGT.03.3. Utrzymywanie czystości i porządku w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
  • HGT.03.4. Przygotowywanie i podawanie śniadań
  • HGT.03.5. Organizowanie usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
  • HGT.03.7. Kompetencje personalne i społeczne


Podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy i zdobycie przez ucznia umiejętności niezbędnych do obsługi gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Treść merytoryczną podręcznika wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału.

Wiedza teoretyczna została wsparta licznymi przykładami wskazując na różnorodne sposoby jej praktycznego zastosowania.
Rekomendujemy tę publikację nie tylko uczniom szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej, ale również osobom pracującym w przedsiębiorstwach hotelarskich.

Szczegóły

Tytuł: Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Autor: Beata Sawicka
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184863
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 224
Format: 17x24 cm
Oprawa: broszurowa

Recenzje