Sezonowe warzywo to kolejna porcja przepisów na dania, których głównymi bohaterami są jarzyny. Upiecz cytrynowe szparagi, ugotuj najlepszą pomidorówkę, zamarynuj cebulę. Usmaż pietruszkowe placki i sprawdź, jak smakuje brukselka z kozim twarożkiem. Prosto, oryginalnie, obłędnie smacznie.
100 przepisów na potrawy bezmięsne ? wersje wegańskie i bez glutenu
Dość gardzenia warzywami, bezlitosnego wyciągania ich na brzeg talerza, wyławiania z zupy. Grillowane dymki, spaghetti z ogórkiem, wędzone brownie z bakłażanem i ciasto pietruszkowe Dominiki Wójciak przekonają nawet roślinosceptyków do zakupów w najbliższym warzywniaku.
Basia Starecka, autorka bloga Nakarmiona Starecka,
zastępczyni redaktor naczelnej KUKBUK-a
Szczegóły
Tytuł: Sezonowe warzywoPodtytuł: Wegetariańska uczta
Autor: Dominika Wójciak
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788381030472
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 256
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.436 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Wegan nerd.
Moja kuchnia roślinna
Moja kuchnia roślinna
Nasza Księgarnia
Słodka Wegan Nerd Moje roślinne desery
Nasza Księgarnia