SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki

Znak JednymSłowem

  • Rok wydania: 2020
  • Format: 18.5 x 23.2 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
69,99 PLN
Nasza cena
53,99 PLN
Oszczędzasz 23%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Opanuj sztukę gotowania z jakichkolwiek produktów, gdziekolwiek jesteś, nawet bez przepisu, i odkryj sekret CZTERECH SKŁADNIKÓW.

Już nigdy nie będziesz kurczowo trzymać się przepisu ani zazdrościć kucharzom, którzy potrafią ugotować coś z niczego! Przełomowa metoda czterech składników pozwala improwizować w kuchni dzięki prostej formule o smaku decydują cztery kluczowe elementy:
  • sól, która wzmacnia smak,
  • tłuszcz, który nadaje wyrazistość,
  • kwas, który równoważy,
  • ciepło, które decyduje o konsystencji jedzenia.
Dzięki tej książce rozwiniesz intuicję kulinarną, nauczysz się ufać swojemu podniebieniu i osiągniesz mistrzostwo w gotowaniu. Zrozumiesz też, że to nie przepisy sprawiają, że jedzenie jest naprawdę smaczne.

Szczegóły

Tytuł: SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki
Autor: Samin Nosrat
Wydawnictwo: Znak JednymSłowem
ISBN: 9788324070374
Język oryginału: angielski
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 480
Format: 18.5 x 23.2 cm
Oprawa: Twarda

Recenzje