Opanuj sztukę gotowania z jakichkolwiek produktów, gdziekolwiek jesteś, nawet bez przepisu, i odkryj sekret CZTERECH SKŁADNIKÓW.
Już nigdy nie będziesz kurczowo trzymać się przepisu ani zazdrościć kucharzom, którzy potrafią ugotować coś z niczego! Przełomowa metoda czterech składników pozwala improwizować w kuchni dzięki prostej formule o smaku decydują cztery kluczowe elementy:
Już nigdy nie będziesz kurczowo trzymać się przepisu ani zazdrościć kucharzom, którzy potrafią ugotować coś z niczego! Przełomowa metoda czterech składników pozwala improwizować w kuchni dzięki prostej formule o smaku decydują cztery kluczowe elementy:
- sól, która wzmacnia smak,
- tłuszcz, który nadaje wyrazistość,
- kwas, który równoważy,
- ciepło, które decyduje o konsystencji jedzenia.
Dzięki tej książce rozwiniesz intuicję kulinarną, nauczysz się ufać swojemu podniebieniu i osiągniesz mistrzostwo w gotowaniu. Zrozumiesz też, że to nie przepisy sprawiają, że jedzenie jest naprawdę smaczne.
Szczegóły
Tytuł: SALT FAT ACID HEAT. Cztery składnikiAutor: Samin Nosrat
Wydawnictwo: Znak JednymSłowem
ISBN: 9788324070374
Język oryginału: angielski
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 480
Format: 18.5 x 23.2 cm
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Chleb
Buchmann
Zanim wystygnie kawa
Relacja