Kebab w Polsce to najpopularniejszy rodzaj tak zwanego fast-foodu – co najmniej jedna trzecia wszystkich restauracji w Polsce oferuje potrawy kebabopodobne. Jak wygląda świat polskiego kebaba? Krystian Nowak pojechał w Polskę się tego dowiedzieć. Bardzo smaczny reportaż nie tylko dla fanów ciętego mięsa w cienkiej picie.
Książka zilustrowana została zdjęciami Jakuba Szafrańskiego.
Książka zilustrowana została zdjęciami Jakuba Szafrańskiego.
Producent:
Stowarzyszenie im. Stanisława Brzozowskiego Wydawnictwo Krytyki Politycznej
ul. Jasna 10/3
00-013 Warszawa (PL)
tel: 504 640 027
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: KebabistanAutor: Krystian Nowak
Wydawnictwo: Wydawnictwo Krytyki Politycznej
ISBN: 9788366586031
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 192
Format: 13.2 x 21 cm
Oprawa: miękka ze skrzydełkami