Książka Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz to kompendium wiedzy, które pozwala bez wysiłku i stresu przygotować się do pisemnego egzaminu zawodowego w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Publikacja stanowi nieocenioną pomoc w porządkowaniu wiedzy dla uczniów kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Książka została podzielona na rozdziały tożsame z efektami kształcenia zawartymi w podstawie programowej z 2019 roku. Cennym uzupełnieniem są umieszczone po każdym rozdziale przykładowe zadania z odpowiedziami ułatwiające utrwalanie wiedzy.
Szczegóły
Tytuł: Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharzAutor: Anna Skrzypek
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788382220636
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Książka pomocnicza
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 136
Format: 206 x 283 mm
Oprawa: miękka