Jeśli lubisz przygotowywać wypieki na specjalne okazje albo „zwieńczać” codzienne posiłki deserem, ale brak Ci pomysłu na udekorowanie tych smakołyków, ta książka jest dla ciebie!
Znajdziesz w niej nie tylko przepisy na ciasta, masy, lukry i kremy, ale także wskazówki, jak łatwo, a zarazem efektownie przybrać tort, ciastka i babeczki. Nauczysz się, jak zrobić szprycę z pergaminu, ozdobić ciasteczka lukrem i zabarwić krem barwnikiem spożywczym w paście. Pomogą Ci w tym rady autorki, szczegółowe instrukcje i kolorowe zdjęcia przedstawiające poszczególne etapy wykonywania niezwykłych ozdób.
Kilkadziesiąt prostych, świetnych pomysłów na dekorowanie ciastek, tortów i babeczek – na świąteczne okazje lub na co dzień.
Znajdziesz w niej nie tylko przepisy na ciasta, masy, lukry i kremy, ale także wskazówki, jak łatwo, a zarazem efektownie przybrać tort, ciastka i babeczki. Nauczysz się, jak zrobić szprycę z pergaminu, ozdobić ciasteczka lukrem i zabarwić krem barwnikiem spożywczym w paście. Pomogą Ci w tym rady autorki, szczegółowe instrukcje i kolorowe zdjęcia przedstawiające poszczególne etapy wykonywania niezwykłych ozdób.
Kilkadziesiąt prostych, świetnych pomysłów na dekorowanie ciastek, tortów i babeczek – na świąteczne okazje lub na co dzień.
Producent:
Wydawnictwo RM sp. z o.o.
Mińska 25
03-808 Warszawa (PL)
tel: 22 870 60 46
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortówPodtytuł: Wyd. III
Autor: Annie Rigg
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381514460
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 96
Format: 22x23 cm
Oprawa: Miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Maluszkowe malowanie. Kucyki
Skrzat
Chleb domowa piekarnia
Pascal
Jadłonomia po polsku
Marginesy
Jaki to owad? Atlas dla dzieci
Ringier Axel Springer Polska
Prawdziwa kuchnia japońska. Proste potrawy, oryginalne smaki
Znak JednymSłowem
Tartine Bread. Chleb z najlepszej piekarni świata
Znak JednymSłowem
Tatuaże dla dzieci Z Design - Zwierzęta (56761)
Avery Zweckform