W pierwszej części książki znajdują się przepisy na "małe dania". Są to potrawy nadające się na drugie śniadanie, lunch, podwieczorek lub lekką kolację.
Następny dział to sałatki, które mogą stanowić samodzielne danie lub dodatek do innych potraw.
Zupy oryginalne i pomysłowe.
Następny dział to sałatki, które mogą stanowić samodzielne danie lub dodatek do innych potraw.
Zupy oryginalne i pomysłowe.
Szczegóły
Tytuł: Przysmaki kuchni jarskiejAutor: Hanna Grykałowska
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788371419478
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 64
Format: 23.3x22.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.282 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Makbet
Greg
Romeo i Julia
Greg
Tajemnica Sittaford
Dolnośląskie
Gra anioła
Muza
Sztuka łączenia pokarmów
Co z czym?
Co z czym?
Oficyna Wydawnicza ABA
Koledzy z dżungli
Małe zwierzątka
Małe zwierzątka
Olesiejuk
Historia wewnętrzna
Feeria
Jedz i pracuj nad własnym zdrowiem
Zwierciadło
Opowieść podręcznej
Wielka Litera