”Bezglutenowa kuchnia wegańska na 52 tygodnie roku cz. 1.” to starannie dobrany zbiór sezonowych przepisów na cały rok – po jednym przepisie na każdy tydzień w roku.Wszystkie zawarte w niej receptury są całkowicie bez glutenu, nabiału, jajek, mięsa i sztucznych dodatków. Pożywne, pełne smaku oraz przede wszystkim stworzone i dobrze sprawdzone przez doświadczonych kucharzy – Jolę Słomę i Mirka Trymbulaka.Każdy z przepisów posiada również tabelę wartości odżywczych.Wydana w wygodnej oprawie ze spiralą, dzięki której książka nie zamyka się w trakcie gotowania oraz w zestawie z praktyczną zakładką.
Szczegóły
Tytuł: Bezglutenowa kuchnia wegańska na 52 tygodnie rokuAutor: Mirek Trymbulak, Jola Słoma
Wydawnictwo: Atelier smaku
ISBN: 9788392771074
Rok wydania: 2021
Waga: 0.35 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Roślinny lunchbox dla każdego
Znak Koncept
Jadłonomia po polsku
Marginesy
Roślinny Comfort Food dla każdego
Znak Koncept
Kasze w roślinnej kuchni regionalnej
Marginesy