Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia.
Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
Szczegóły
Tytuł: ChlebPodtytuł: wyd.3
Autor: Hamelman Jeffrey
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788328096042
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 480
Format: 17.0 x 23.2 cm
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Tata Oli. Z tatą Oli na biwaku. Tom 3
Dwukropek
Basia i szkoła
HarperKids
Nowe kłopoty detektywa Pozytywki. Tom 4
Nasza Księgarnia
Kocia Szajka i ucho różowego jelenia. Tom 2
Agora dla dzieci
Pierogi z kimchi
Znak Horyzont
Wiedźmin. Oficjalna księga kucharska
Znak Horyzont
Ramen. Zupa szczęścia i miłości
Prószyński i S-ka