Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia.
Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
Szczegóły
Tytuł: ChlebPodtytuł: wyd.3
Autor: Jeffrey Hamelman
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788328096042
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 480
Format: 17.0 x 23.2 cm
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kocie ścieżki. Japonia
Mamania
Schron przeciwczasowy
Literackie
Kocia Szajka i duchy w teatrze. Tom 4
Agora dla dzieci
Chleb. Domowa piekarnia
Pascal
Ogrody przyszłości. Czas na zmianę
Wytwórnia
Fizyka smutku
Literackie
Tkanina Sztuka i rzemiosło
Marginesy