Bez glutenu, pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa

RM

  • Rok wydania: 2022
  • Format: 23.5 x 16.5 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
39,99 PLN
Nasza cena
33,60 PLN
Oszczędzasz 16%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 25,27 zł



100 przepisów dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na gluten i produkty mleczne.

Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby.

Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików.

Wypróbuj receptury z tej książki na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe mufinki czy profiterolki z czekoladowo-lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.

Nietolerancje pokarmowe – nie musisz wcale rezygnować z różnorodnej i smacznej kuchni!


Szczegóły

Tytuł: Bez glutenu, pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa
Autor: Antoinette Savill
Wydawnictwo: RM
Kod paskowy: 9788381515443
ISBN: 978-83-8151-544-3
Języki: polski
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 224
Format: 23.5 x 16.5 cm
Oprawa: Miękka

Recenzje