Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Aleje Jerozolimskie 53
00-697 Warszawa (PL)
tel: 22 564 08 00
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022Autor: Egon Binder
Wydawnictwo: Multico
ISBN: 9788377636152
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 120
Format: 190x130 mm
Oprawa: okładka miękka
Waga: 0.187 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
Arystoteles
Zdrowy grill
Jak grillować żeby nie żałować
Jak grillować żeby nie żałować
Wydawnictwo M