Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
Szczegóły
Tytuł: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022Autor: Egon Binder
Wydawnictwo: Multico
ISBN: 9788377636152
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 120
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kuchnia tajska
Olesiejuk
Grill
Olesiejuk
Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
Arystoteles
Chleb
Buchmann
Domowe wędliny z dziczyzny
Olesiejuk
Zdążyć do domu na święta
Czwarta Strona
Była sobie miłość
Znak JednymSłowem