Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

Multico

  • Rok wydania: 2022
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
29,90 PLN
Nasza cena
23,63 PLN
Oszczędzasz 21%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 18,13 zł



Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb

Kraj produkcji: Polska

Producent:
Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Aleje Jerozolimskie 53
00-697 Warszawa (Polska)
tel: 22 564 08 00
email: biuro@multicobooks.pl


Szczegóły

Tytuł: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
Autor: Egon Binder
Wydawnictwo: Multico
ISBN: 9788377636152
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 120

Recenzje