Przyrządzanie domowych produktów to piękna polska tradycja. Własnoręczny wyrób smakowitych wędlin i szynek, wytwarzanie różnego rodzaju trunków oraz wyrabianie chleba i masła to kultywowany od dawna i przynoszący znakomite efekty obyczaj. Coraz więcej osób decyduje się na przygotowywanie żywności między innymi z powodu niskiej jakości produktów oferowanych w sklepach. W książce zebrano 170 przepisów na rozmaite wyroby, w tym wędzonki, kiełbasy i pasztety, a także praktyczne wskazówki związane z tajnikami ich przyrządzania. Odkryj radość tworzenia prawdziwych wędlin w zaciszu własnej kuchni!
Szczegóły
Tytuł: Atlas wędzonek i wyrobów domowychPodtytuł: 170 przepisów na smaczne wędliny
Autor: Marta Szydłowska
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788383480985
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 192
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Szaszłyki. Pyszności na patyku
Buchmann
Domowe wędliny z dziczyzny
Olesiejuk
Przysmaki kuchni myśliwskiej
Dragon
Domowe wędliny tradycyjne oraz sous vide
Olesiejuk
Kocioł pełen ryb
Petrus