Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: ? informacje o historii wędzenia; ? wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia; ? wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń; ? ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
Szczegóły
Tytuł: Wędzenie mięsa i ryb na różne sposobyAutor: Franciszek Wolski
Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788380380851
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 64
Format: 23.5x16.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kreatywny maluch Kształty Shapes
Arystoteles
Kreatywny maluch Cyfry Number
Arystoteles
Ćwiczenia edukacyjne Świat przedszkolaka
Arystoteles
Ćwiczenia edukacyjne Grafomotoryka dla Smyka
Arystoteles
W przedszkolu
Arystoteles
Mały chłopiec. Wyzwania do ścierania
Olesiejuk