Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: ? informacje o historii wędzenia; ? wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia; ? wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń; ? ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
Szczegóły
Tytuł: Wędzenie mięsa i ryb na różne sposobyAutor: Wolski Franciszek
Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788380380851
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 64
Format: 23.5x16.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kalendarz 2024. Rodzinny zdzierak
Telegraph
Pyszne ciacho? To nie problem!
Psychoskok
Pyszne Wypieki
Olesiejuk
Napoje, koktajle, likiery, nalewki
Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Oddasz fartucha
Znak Horyzont
Kalendarz 2024 trójdzielny Kwiaty KT-1 v60
Pan Kalendarzyk
Kalendarz 2024 trójdzielny Tatry KT-2 v.50
Pan Kalendarzyk