Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Arystoteles

  • Rok wydania: 2017
  • Format: 23.5x16.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze
Sugerowana cena
13,44 PLN
Nasza cena
8,22 PLN
Oszczędzasz 39%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 8,11 zł



Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: ? informacje o historii wędzenia; ? wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia; ? wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń; ? ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.

Szczegóły

Tytuł: Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
Autor: Franciszek Wolski
Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788380380851
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 64
Format: 23.5x16.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg

Recenzje