Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: ? informacje o historii wędzenia; ? wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia; ? wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń; ? ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
Kraj produkcji: Polska
Ostrzeżenia:
NIE ( TYLKO CE)
Producent:
PHW „Arystoteles” Matusiak Marek Sp. Jawna
ul. Pańska 96 lok. 83
00-837 Warszawa (Polska)
tel: 504046978
email: SPRZEDAZ@ARYSTOTELES.COM.PL
Szczegóły
Tytuł: Wędzenie mięsa i ryb na różne sposobyAutor: Franciszek Wolski
Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788380380851
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 64
Format: 23.5x16.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Urodzinki Mini Cotkotu
Cotkotu
Tomek i przyjaciele. 3 bajeczki przed snem
HarperKids
Domowe wędliny tradycyjne oraz sous vide
Olesiejuk
Szkolny atlas geograficzny
Demart