Podręcznik rachunkowości zarządczej dostosowany do branży hotelarskiej i gastronomicznej. Autorzy przedstawili:
cechy branży hotelarskiej i gastronomicznej,
rachunkowość w hotelarstwie i gastronomii,
rentowność i koszty w tych branżach,
zysk i politykę cenową,
budżetowanie,
zarządzanie gotówką i kapitałem,
decyzje inwestycyjne
Szczegóły
Tytuł: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomiiAutor: Sojak Sławomir, Kotaś Ryszard
Wydawnictwo: PWE
ISBN: 9788320817751
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 328
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.52 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Hotelarstwo
Usługi - eksploatacja - zarządzanie
Usługi - eksploatacja - zarządzanie
Wydawnictwo Naukowe PWN
Wino i jedzenie
MW.
Wino Kurs wiedzy
Explanator
Królowe
Pascal