Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…

Jedność

  • Rok wydania: 2024
  • Format: 23.0 x 28.0 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
poniedziałek (2024-11-25)
Sugerowana cena
119,00 PLN
Nasza cena
83,39 PLN
Oszczędzasz 30%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 75,44 zł

Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.

W książce znajdziesz:
  • tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;
  • cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;
  • dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;
  • 320 pięknych zdjęć.
Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!

Szczegóły

Tytuł: Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788383530758
Tytuł oryginału: L’École de la Confiserie. Nougats, guimauves, rochers, pralines… 90 recettes emblématiques France et
Tłumacz: Sochacka Katarzyna
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 312
Format: 23.0 x 28.0 cm
Oprawa: Twarda
Redakcja: Deslandes Charly

Recenzje