Domowe wędzenie żywności

RM

  • Rok wydania: 2024
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Jutro (piątek 2024-11-22)
Sugerowana cena
44,99 PLN
Nasza cena
36,68 PLN
Oszczędzasz 19%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 31,30 zł



Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty! Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

Szczegóły

Tytuł: Domowe wędzenie żywności
Autor: Warren Anderson
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381519205
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 256
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka

Recenzje