Domowe wędzenie żywności

RM

  • Rok wydania: 2024
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)
Sugerowana cena
44,99 PLN
Nasza cena
37,80 PLN
Oszczędzasz 16%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 31,30 zł



Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty! Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

Kraj produkcji: Polska

Producent:
Wydawnictwo RM sp. z o.o.
Mińska 25
03-808 Warszawa (Polska)
tel: 22 870 60 46
email: handlowy@rm.com.pl


Szczegóły

Tytuł: Domowe wędzenie żywności
Autor: Warren Anderson
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381519205
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 256
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka

Recenzje