Podręcznik szkolny do nauczania w zawodzie cukiernik na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Numer dopuszczenia: 4/03
Numer dopuszczenia: 4/03
Szczegóły
Tytuł: Ciastkarstwo Podręcznik do nauki zawodu cukiernikPodtytuł: Zasadnicza Szkoła Zawodowa
Autor: Deschamps Bernard, Deschaintre Jean-Claude
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375441277
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
MEN: 4/03
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Tytuł oryginału: LE LIVRE DU PATISSIER
Język oryginału: francuski
Tłumacz: Bąk Maria, Ostrowska Joanna, Misiura Maria
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 360
Format: 20.9x29.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 1.3 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Technologia odzieży
WSiP
Wędrówka po stołach Europy
Nowy Świat
Potrawy z makaronu
Olesiejuk
Kuchnia turecka
Olesiejuk