Łosoś i pstrąg
Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

Rea

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 18.6x24.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
9,90 PLN
Nasza cena
6,81 PLN
Oszczędzasz 32%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana...
Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.

Szczegóły

Tytuł: Łosoś i pstrąg
Podtytuł: Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442519
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 56
Format: 18.6x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg

Recenzje