Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana...
Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.
Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.
Szczegóły
Tytuł: Łosoś i pstrągPodtytuł: Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442519
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 56
Format: 18.6x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Hrabia Monte Christo
(Audiobook)
TOM I-III
TOM I-III
Aleksandria
Przekąski na imprezę Łatwiesze niż myślisz
Canapes, tapas, fondue, sushi
Canapes, tapas, fondue, sushi
G+J Gruner+Jahr Polska
Herbata 100 przepisów
Bellona
Czekolada. Kuszące przepisy
Buchmann
Kulinarny ogród
Buchmann
Encyklopedia gotowania 02/2015 Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa
Prószyński i S-ka
Burgery na milion sposobów
Buchmann
Kanapki. 50 łatwych przepisów
Olesiejuk