Chociaż dzisiaj nie ma potrzeby robienia zapasów, a sklepowe półki są pełne różnorodnych artykułów, to domowe przetwórstwo wraca do łask. Głównie dlatego, że własnoręcznie zrobione przetwory nie zawierają sztucznych dodatków, od których tak gorliwie uciekamy we współczesnym, skażonym chemią świecie.
Szczegóły
Tytuł: Przetwory z owocówAutor: Jolanta Bąk
Wydawnictwo: Dragon
Seria: Dobra Kuchnia
ISBN: 9788361582854
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 112
Format: 14.5x21.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.39 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Mój ogród
uprawa owoców, warzyw i ziół
uprawa owoców, warzyw i ziół
Arystoteles
Na gorąco!
Buchmann
Piekę chleb! I Ciastka!
Słowne (dawniej Burda Książki)
Podkładka edukacyjna Język Angielski. Tenses
Visual System
Glutenowe kłamstwo
I inne mity o tym, co jemy
I inne mity o tym, co jemy
Słowne (dawniej Burda Książki)