Marynowany kalafior, ocet estragonowy czy chrzanowy, sałatka z kabaczków, przekąska z dyni, sok z buraków, ostry sos po gruzińsku to tylko niektóre z przepisów, które na pewno Was zainteresują i uzupełnią Waszą wiedzę o domowych sposobach przetwarzania i konserwowania warzyw.
Szczegóły
Tytuł: Przetwory domowe z warzywPodtytuł: Kiszenie, suszenie, wekowanie i inne
Wydawnictwo: Rea
Kod paskowy: 9788375442502
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 120
Format: 22.8x29.6cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.49 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Narrenturm Tom 1
SuperNowa
Szparagi
Hachette
Lody i sorbety
Debit
Daleko stąd
Weltbild
Boży bojownicy t.2 (Słuchowisko)
SuperNowa
Pikantne marynaty
Świat Książki
Lux perpetua
(Słuchowisko)
SuperNowa
Amarantus smacznie i zdrowo
Ekoprodukt
Bajki dla małych i dużych Tom 1
Nobilis