Są kolorowe, apetyczne, znakomicie chłodzą i orzeźwiają, a bogactwo ich smaków jest wręcz nieprzebrane. Wbrew powszechnym opiniom nie muszą być tuczące wystarczy odpowiednio je przygotować.
Domowe lody i sorbety mają mnóstwo zalet. Przygotowując je samodzielnie, zyskujemy pewność, że nie zawierają konserwantów, sztucznych barwników i aromatów. Możemy decydować o ich smakach, eksperymentować z dodatkami owocami, bakaliami, syropami, likierami czy ziołami tworząc oryginalne, cieszące podniebienie i oko kompozycje.
Szczegóły
Tytuł: Lody i sorbetyWydawnictwo: Debit
Seria: Dobra Kuchnia
ISBN: 9788362976942
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 48
Format: 13.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.11 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kociołkowanie po polsku
Studio Emka
Potrawy z ziemniaków
pyzy, kluski, zapiekanki 165 przepisów
pyzy, kluski, zapiekanki 165 przepisów
Prószyński i S-ka
Smaki kuchni polskiej
165 przepisów
165 przepisów
Prószyński i S-ka
Kuchnia swojska i smaczna
Prószyński i S-ka
Gotowanie na parze
Dragon
Pierogi kluski knedle
166 przepisów
166 przepisów
Prószyński i S-ka
Mięso na domowe obiady
Prószyński i S-ka
Ziemniaki w naszej kuchni
Prószyński i S-ka