Tym razem proponujemy przepisy na kluski, pierogi, kopytka, knedle, łazanki. Dzięki takiej różnorodności, jaką mogą poszczycić się tytułowe potrawy, można gotować je na tysiące sposobów, za każdym razem inaczej, czerpiąc z doświadczeń różnych narodów lub tworząc zupełnie nowe, własne propozycje.
W książce zebrano różnorodne, całkiem nowe, a także dobrze znane propozycje dań mącznych.
W książce zebrano różnorodne, całkiem nowe, a także dobrze znane propozycje dań mącznych.
Szczegóły
Tytuł: Pierogi kluski knedlePodtytuł: 166 przepisów
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: BIBLIOTECZKA PORADNIKA DOMOWEGO
ISBN: 9788378391234
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 176
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.42 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kociołkowanie po polsku
Studio Emka
Potrawy z ziemniaków
pyzy, kluski, zapiekanki 165 przepisów
pyzy, kluski, zapiekanki 165 przepisów
Prószyński i S-ka
Smaki kuchni polskiej
165 przepisów
165 przepisów
Prószyński i S-ka
Kuchnia swojska i smaczna
Prószyński i S-ka
Gotowanie na parze
Dragon
Mięso na domowe obiady
Prószyński i S-ka
Ziemniaki w naszej kuchni
Prószyński i S-ka