Mięso ryb jest doskonałym źródłem składników mineralnych, przede wszystkim żelaza, wapnia, fosforu i jodu. Warto pamiętać, że ryby powinny zajmować stałe miejsce w naszym menu, ponieważ ich spożywanie bardzo korzystnie wpływa na organizm.
Szczegóły
Tytuł: Dobra kuchnia Dania z rybAutor: Iwona Czarkowska
Wydawnictwo: Dragon
Seria: Dobra Kuchnia
ISBN: 9788362521067
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 48
Format: 13.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.12 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
MammaMia Prawdziwa kuchnia włoska
Publicat
Kuchnia Haute Couture
G+J Gruner+Jahr Polska
Aromatyczne dania z mięsa
Buchmann
Tarty i quiche
Buchmann
Wyśmienite dania z wieprzowiny
60 nalepszych przepisów
60 nalepszych przepisów
Słowne (dawniej Burda Książki)
Męskie gotowanie. Smaczne i proste dania
Olesiejuk