W tej książce zebraliśmy przepisy na specjały z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, jak również z mniej popularnych gatunków mięsa: dziczyzny, królika i jagnięciny. Nie zapomnieliśmy także o podrobach. Podajemy wypróbowane pomysły na dania mięsne pieczone, smażone, duszone i gotowane.
Stworzyliśmy poradnik zarazem różnorodny i uniwersalny taki, który pomoże skomponować ciekawe menu na rozmaite okazje. Zachęcamy do częstego korzystania z naszych przepisów. Jesteśmy przekonani, że gotowanie według nich przyniesie mnóstwo wspaniałych doznań kulinarnych.
Szczegóły
Tytuł: Aromatyczne dania z mięsaWydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788328000094
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 128
Format: 21.0x27.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.515 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Dobra kuchnia Dania z ryb
Dragon
MammaMia Prawdziwa kuchnia włoska
Publicat
Przetwory owocowe
Buchmann
Tarty i quiche
Buchmann
Męskie gotowanie. Smaczne i proste dania
Olesiejuk
Pamiątka Pierwszej Komunii Świętej
Św. Stanisława BM