Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 1 i 2 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule.
W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji, zadań domowych i inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.
W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji, zadań domowych i inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.
Szczegóły
Tytuł: Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodycznyAutor: Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442458
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Poradnik metodyczny
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 76
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.14 kg