Obsługa gości konsumentów część 2 Poradnik metodyczny
technikum

Rea

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
15,00 PLN
Nasza cena
10,50 PLN



Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 3 i 4 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule.
W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji i zadań domowych, przykład rozwiązania zadania praktycznego oraz inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.


Szczegóły

Tytuł: Obsługa gości konsumentów część 2 Poradnik metodyczny
Podtytuł: technikum
Autor: Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442984
Kategoria: Podręczniki
Pomoce szkolne » Liceum i Technikum

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Poradnik metodyczny
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 88
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.15 kg

Recenzje