Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 3 i 4 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule.
W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji i zadań domowych, przykład rozwiązania zadania praktycznego oraz inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.
W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji i zadań domowych, przykład rozwiązania zadania praktycznego oraz inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.
Szczegóły
Tytuł: Obsługa gości konsumentów część 2 Poradnik metodycznyPodtytuł: technikum
Autor: Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442984
Kategoria: Podręczniki
Pomoce szkolne » Liceum i Technikum
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Poradnik metodyczny
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 88
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.15 kg