Wielkanoc z naszą książką będzie inspirująca!
Znajdziesz w niej przepisy na świąteczne kiełbasy (m.in. polską, jałowcową i kresową), pasztety (m.in. z królika, wątróbki drobiowej i cielęcy), a także mięsa na zimno (m.in. szynki, balerony i polędwicę).
Nie zapomnieliśmy też o smakołykach dla miłośników prostego jadła salcesonach, kaszankach i wątrobiankach.
Ponadto podpowiadamy, jak przygotować do tych wyrobów typowo wielkanocne sosy, np. chrzanowy, tatarski czy wiosenny, które znakomicie podnoszą smak potraw.
W przyrządzeniu tych wszystkich pyszności pomogą ci szczegółowe instrukcje. Przekonasz się, że to wcale nie jest trudne.
Szczegóły
Tytuł: Wielkanocne wędliny i kiełbasyWydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071021
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 128
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.41 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Torty
Świat Książki
Kiełbaski i parówki na różne sposoby
Olimp Media
Pulpety klopsy i gołąbki
Sprawdzone przepisy
Sprawdzone przepisy
Olimp Media
Zapiekane mięsa warzywa i sery
Olimp Media
Mięsa w ziołach
Sprawdzone przepisy
Sprawdzone przepisy
Olimp Media
Przysmaki wiejskiej kuchni
Olimp Media
Chleby bułki bułeczki
Świat Książki
Sałatki majonezowe
Olimp Media
189 Przepisów Siostry Marii
Martel
Domowe wypieki
Olesiejuk