Każdy przyzna, że potrawy zapieczone w piekarniku są po prostu pyszne.
W tej książce prezentujemy przepisy na zapiekane mięsa, warzywa i sery. Znajdują się tu pomysły na specjały pochodzące spoza Polski, np. pomidory po prowansalsku czy włoskie lasagne i cannelloni, ale także na swojskie dania z ziemniaków i kiszonej kapusty.
Przedstawiamy propozycje na codzienne posiłki np. zapiekankę ziemniaczano-pieczarkową oraz na specjalne okazje np. roladki z cukinii z mięsem. Wśród bogactwa naszej kulinarnej propozycji każdy z pewnością znajdzie to, co lubi najbardziej.
W tej książce prezentujemy przepisy na zapiekane mięsa, warzywa i sery. Znajdują się tu pomysły na specjały pochodzące spoza Polski, np. pomidory po prowansalsku czy włoskie lasagne i cannelloni, ale także na swojskie dania z ziemniaków i kiszonej kapusty.
Przedstawiamy propozycje na codzienne posiłki np. zapiekankę ziemniaczano-pieczarkową oraz na specjalne okazje np. roladki z cukinii z mięsem. Wśród bogactwa naszej kulinarnej propozycji każdy z pewnością znajdzie to, co lubi najbardziej.
Szczegóły
Tytuł: Zapiekane mięsa warzywa i seryWydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071298
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 176
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.38 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Torty
Świat Książki
Kiełbaski i parówki na różne sposoby
Olimp Media
Pulpety klopsy i gołąbki
Sprawdzone przepisy
Sprawdzone przepisy
Olimp Media
Wielkanocne wędliny i kiełbasy
Olimp Media
Mięsa w ziołach
Sprawdzone przepisy
Sprawdzone przepisy
Olimp Media
Przysmaki wiejskiej kuchni
Olimp Media
Chleby bułki bułeczki
Świat Książki
Sałatki majonezowe
Olimp Media
189 Przepisów Siostry Marii
Martel
Domowe wypieki
Olesiejuk