Samodzielny wyrób masła, serów oraz jogurtów jest możliwy i nie wymaga wbrew pozorom dużych nakładów finansowych. Wystarczą dobre chęci, świeże mleko i książka Masło, sery, jogurty. Domowy wyrób.
Publikacja krok po kroku poprowadzi niezaprawionych adeptów sztuki mleczarskiej przez tajniki wyrobu białych przysmaków. Niespotykane dotąd przepisy na masło koperkowe czy miętowe, pomysły na potrawy wykorzystujące zrobiony własnoręcznie twarożek, a także dania z wyśmienitym jogurtem z pewnością zaskoczą niejedno podniebienie. Książka zawiera wiele przepisów na smaczne i oryginalne dania, dzięki którym będzie można pochwalić się nową umiejętnością i skosztować pełni smaku mlecznych specjałów.
Szczegóły
Tytuł: Masło, sery, jogurty Domowy wyróbAutor: Marta Szydłowska
Wydawnictwo: Dragon
Seria: Dobra Kuchnia
ISBN: 9788362976188
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 48
Format: 13.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.11 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Fitness w wielkim mieście
NOWY ŚWIAT
Sery, masło, jogurt, kefir
Multico
Moje ulubione przepisy
Semen
Obliczanie konstrukcji żelbetowych według Eurokodu 2
Wydawnictwo Naukowe PWN
Sosy i marynaty Szybko i smacznie
Olesiejuk
Szaszłyk i kebab. Sprawdzone przepisy
Olesiejuk
Projektowanie podłóg przemysłowych
Wydawnictwo Naukowe PWN
Wiem co kupuję! Poradnik konsumenta
Publicat