Właściciel warszawskiej restauracji U Kucharzy i krakowskiego Hotelu Francuskiego Adam Gessler pierwszy raz dzieli się swymi ulubionymi przepisami i smakowitymi anegdotami z życia restauratora. Z tą książką każdy tydzień to kulinarna wyprawa pełna niebanalnych potraw, gości i przyjaciół mistrza oraz jego niepowtarzalnego poczucia humoru.
Szczegóły
Tytuł: Smaki na 52 tygodnieAutor: Gessler Adam
Wydawnictwo: Bongo Media
ISBN: 9788360740750
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 129
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.38 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Łatwa kuchnia tajska
IMBIR
Polska kuchnia domowa
Świat Książki
Dieta Agaty
Publicat
Kurs wiedzy o winie
Magazyn Wino IVV Media