Wędzenie oraz peklowanie mięsa
od szynki po żeberka

Rea

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 17.0x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
19,90 PLN
Nasza cena
12,98 PLN



Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Ponad 100 zdjęć oraz:
informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,
wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,
porady pozwalające unikać błędów.


Szczegóły

Tytuł: Wędzenie oraz peklowanie mięsa
Podtytuł: od szynki po żeberka
Autor: Gahm Bernhard
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375444476
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 128
Format: 17.0x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.45 kg

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: