Załóż rękawice ochronne i przygotuj się do wielkiego grillowania! Wszystko, zarówno świeżo złowiony pstrąg, jak pulchne kacze udka czy soczysty arbuz, smakuje znakomicie upieczone na rozżarzonych węglach. Nasza książka to kompendium wiedzy o gotowaniu pod gołym niebem: zawiera 130 przepisów oraz mnóstwo informacji, dzięki którym grillowanie staje się emocjonującą przygodą. Ilustrowana efektownymi, barwnymi fotografiami książka dostarcza inspiracji oraz cennych wskazówek dotyczących każdego etapu grillowania - od kupna szczypiec do węgla, poprzez sposoby aromatyzowania dymu, po serwowanie potraw tych klasycznych, jak pyszne steki czy żeberka, i tych mniej u nas znanych, jak doskonała fasola po kowbojsku.
Szczegóły
Tytuł: GrillPodtytuł: Potrawy pachnące ogniem i dymem
Autor: Willie Cooper
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788376702933
Tłumacz: Zawanowska Maria
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 192
Format: 22.1x26.9
Oprawa: Twarda
Waga: 1.08 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Hrabia Monte Christo
(Audiobook)
TOM I-III
TOM I-III
Aleksandria
Przekąski na imprezę Łatwiesze niż myślisz
Canapes, tapas, fondue, sushi
Canapes, tapas, fondue, sushi
G+J Gruner+Jahr Polska
Herbata 100 przepisów
Bellona
Czekolada. Kuszące przepisy
Buchmann
Kulinarny ogród
Buchmann
Encyklopedia gotowania 02/2015 Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa
Prószyński i S-ka
Burgery na milion sposobów
Buchmann
Kanapki. 50 łatwych przepisów
Olesiejuk