Czekoladowe słodkości
torty, ciastka i czekoladki

Jedność

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 19.5x19.5cm
  • Oprawa: Gąbka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
24,90 PLN
Nasza cena
15,60 PLN
Oszczędzasz 38%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Przepięknie wydany poradnik z praktycznymi wskazówkami i podstawowymi technikami cukierniczymi każdemu pozwoli cieszyć się niezwykłymi czekoladowymi przysmakami. Od pysznego ciastka z kremem po klasyczny budyń, od niezapomnianego tortu Sachera po najsmaczniejsze pralinki ? w książce przedstawiono wiele tajemnic związanych z przygotowywaniem wielkich czekoladowych deserów. Czekoladowa kremówka Ciastka syberyjskie Tort Boneur Bavarese z białą czekoladą Profiterole Czarne trufle Cremino kawowe Zupa czekoladowa z lodami imbirowymi. Ta książka może być także wspaniałym prezentem na wiele okazji. Odbiorcy: - miłośnicy czekolady, zwłaszcza ci lubiący samodzielnie przygotowywać pyszne słodkości - osoby szukające niezobowiązującego upominku. Dlaczego warto przeczytać tę książkę: - zawiera podstawowe informacje o czekoladzie i kakao, pozwalające jak najlepiej wykorzystać ich walory smakowe i uniknąć błędów w przygotowywaniu czekoladowych deserów - proponowane przepisy są proste, a jednocześnie zaskakują wyrafinowanym efektem - staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom.

Szczegóły

Tytuł: Czekoladowe słodkości
Podtytuł: torty, ciastka i czekoladki
Wydawnictwo: Jedność
Seria: SŁODYCZE W ROLI GŁÓWNEJ
ISBN: 9788376602967
Język oryginału: włoski
Tłumacz: Pająk Zofia
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 96
Format: 19.5x19.5cm
Oprawa: Gąbka
Waga: 0.44 kg

Recenzje