Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni.
W części pierwszej zostały omówione zasady organizacji kuchni, możliwość jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.
Druga część książki to zbiór przepisów i porad kulinarnych.
Szczegóły
Tytuł: Kucharz & Gastronom VademecumWydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375444780
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 680
Format: 20.5x29.5cm
Oprawa: Twarda z obwolutą
Waga: 1.771 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Strach
Opowiadania kresowe
Opowiadania kresowe
Fronda
Radykalni Terror
Videograf
Czas Herkulesów
W.A.B.
Ciemna rzeka
W.A.B.
Zombie
Czarne
Złowrogi cień Marszałka
Fabryka Słów
Nowy dom na wyrębach
Videograf