Owoce morza nie bez przyczyny słyną ze swoich wartości odżywczych, Są bogate w białko, a ryby w tłuste, jak makrela czy śledź zawierają dodatkowo dużo wielonienasyconych tłuszczów, które pomagają w obniżeniu poziomu cholesterolu.
Poradnik kulinarny „Ryby i owoce morza" to:
- ponad 100 wspaniałych przepisów,
- krótkie wstępy z przydatnymi wskazówkami,
- proste opisy gwarantujące doskonały rezultat,
- inspirujące zdjęcia pobudzające apetyt.
Poradnik kulinarny „Ryby i owoce morza" to:
- ponad 100 wspaniałych przepisów,
- krótkie wstępy z przydatnymi wskazówkami,
- proste opisy gwarantujące doskonały rezultat,
- inspirujące zdjęcia pobudzające apetyt.
Szczegóły
Tytuł: Ryby i owoce morzaAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788377700563
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 256
Format: 14x14 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.338 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Sushi
RM
Kulinarne wspomnienia z wakacji
Świat Książki
Ryby i owoce morza
Olesiejuk
Ryby i owoce morza. Z kuchennej półeczki
Olesiejuk
Sushi Szybko i smacznie
Olesiejuk