Jeśli stawiasz pierwsze kroki w świecie sushi, nic dziwnego, że czujesz się lekko onieśmielony. Obcy język, egzotyczne zwyczaje i... kilkadziesiąt sposobów połączenia ryżu z rybą! Kulki ryżu przykryte wszelkiego rodzaju przysmakami morskimi, przekąski zawinięte w wodorosty.
Książka zawiera dokładne przepisy na wiele japońskich przysmaków, które łatwo przygotować. Znajdziesz w niej: instrukcje przygotowania potraw krok po kroku, podstawowe wartości odżywcze każdego posiłku, wypróbowane receptury. Książka będzie cenną pozycją w biblioteczce każdego kucharza.
Szczegóły
Tytuł: SushiWydawnictwo: RM
ISBN: 9788372435453
Tytuł oryginału: FRESH & TASTY SUSHI COOKBOOK
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Kocięcka Karolina
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 80
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.236 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kulinarne wspomnienia z wakacji
Świat Książki
Ryby i owoce morza
Olesiejuk
Ryby i owoce morza. Szybko i smacznie
Olesiejuk
Ryby i owoce morza
Olesiejuk
Imprezowe bufety. 1001 przepisów
Olesiejuk
Ryby i owoce morza. Z kuchennej półeczki
Olesiejuk
Sushi Szybko i smacznie
Olesiejuk
Przekąski. 30 smakowitych przepisów
Olesiejuk