Sałatki to efektowny posiłek na każdą okazję, a w czasach wszechobecnego wegetarianizmu bezpieczne danie dla każdego. Ich składnikami są świeże, łatwo przyswajalne produkty, które zachowują jak najwięcej wartości odżywczych. Są zdrowe, dbają o nasze samopoczucie w myśl zasady „jedz selery oraz pory, miną twoje złe humory”.
Sałatka szopska, rukola z migdałami, zielony groszek z sezamem, krewetki z awokado, makaron w trzech kolorach – to tylko niektóre z przeszło stu przepisów na wyśmienite sałatki.
Sałatka szopska, rukola z migdałami, zielony groszek z sezamem, krewetki z awokado, makaron w trzech kolorach – to tylko niektóre z przeszło stu przepisów na wyśmienite sałatki.
Szczegóły
Tytuł: Sałatki. Z kuchennej półeczkiAutor: Elżbieta Adamska
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788377089514
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 222
Format: 12x15 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 0.335 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
120 wypieków. Z kuchennej półeczki
Olesiejuk
Kuchnia żydowska. Z kuchennej półeczki
Olesiejuk
Potrawy z makaronu. Z kuchennej półeczki
Olesiejuk
On S`Etait Dit
WEA
Dania z woka. Z kuchennej półeczki
Olesiejuk
Kuchnia włoska
Olesiejuk