Ryby i owoce morza to ważny element naszego pożywienia, stanowiący znakomite antidotum na wiele chorób i dolegliwości. Ich mięso zawiera dużo wysokiej klasy białka oraz witamin i substancji mineralnych, a mało soli. Białe mięso ma też niewiele tłuszczu, a świeże ryby tłuste dostarczają organizmowi kwasów omega-3 uważanych za niezbędne do zapobiegania choroby wieńcowej, a także innym schorzeniom. Poza tym ryby są po prostu smaczne! Wypróbuj więc zawarte w tej książce przepisy i delektuj się każdym kęsem.
Szczegóły
Tytuł: Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisówAutor: Terry Jeavons
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788377083338
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 240
Format: 12x15 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 0.328 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Sushi
RM
Ryby i owoce morza
Olesiejuk
Ryby i owoce morza. Szybko i smacznie
Olesiejuk
Imprezowe bufety. 1001 przepisów
Olesiejuk
Ryby i owoce morza. Z kuchennej półeczki
Olesiejuk
Sushi Szybko i smacznie
Olesiejuk
Sushi Szybko i smacznie
Olesiejuk
Krewetki Szybko i smacznie
Olesiejuk
Przekąski. 30 smakowitych przepisów
Olesiejuk