Od śledzi w śmietanie, pasztetu z zająca i białej kiełbasy, poprzez żurek, nadziewaną indyczkę i duszoną pręgę wołową, do mazurków i bab, czyli siedemdziesiąt przepisów na wielkanocne potrawy.
Szczegóły
Tytuł: Wielkanocne potrawyAutor: Elżbieta Adamska
Wydawnictwo: Olesiejuk
Kod paskowy: 9788375122695
ISBN: 8375122696
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 112
Format: 11x17.5 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.069 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Biała gorączka
Czarne
Chleb
W.A.B.
Kuchnia polska domowa
Olesiejuk
Boże Narodzenie. Kuchnia świąteczna
Świat Książki
Przeżywajcie Mszę Świętą Sercem
Divine Mercy
Potrawy wielkanocne
Olesiejuk