Pieczenie chleba krok po kroku

RM

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 16.0x20.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
29,90 PLN
Nasza cena
19,10 PLN



Jeśli masz ochotę na samodzielnie upieczony chleb z jabłkami, ziemniakami i rozmarynem, kaszą manną, czosnkowy czy z serem roquefort i orzechami włoskimi, ta książka jest właśnie dla Ciebie! Dowiesz się z niej, jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki. Wszystkie techniki i etapy prac (od robienia zakwasu, wyrabiania ciasta aż po kształtowanie bochenków, bułek i rogali) dokładnie opisano i zilustrowano. Kolorowe fotografie pieczywa świeżo wyjętego z piekarnika zachęcają do tego, by natychmiast zabrać się do pieczenia!

Szczegóły

Tytuł: Pieczenie chleba krok po kroku
Autor: Lepard Dan, Whittington Richard
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377730744
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 160
Format: 16.0x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.3 kg

Recenzje